Російська співачка Діана Гурцкая, слідом за Наташею Корольовою, заговорила про Ігоря Миколаєві з вдячністю і любов'ю. Його колишня дружина Королева все частіше вимовляє його ім'я після зради свого чоловіка, Сергія Глушка. Вона зобов'язана композитору особистою кар'єрою, адже саме він був її наставником і продюсером.

Читайте Знай в Google News!

Діані Гурцкой якось приписували роман з Ніколаєвим, проте тепер, після її слів в ефірі програми "Доля людини", виявилося, що теплі стосунки не були слухом. Гурцька сама заявила, що вони разом дуже багато працювали. 20 років тому Ігор Ніколаєв написав для неї пісню "Ти тут", що стала візитною карткою артистки.

"У нас був такий творчий приголомшливий альянс, і це було здорово", - зізналася співачка. Однак під час роботи над піснею "Ромео і Джульєтта" вона соромилася через "сердечні слова" в тексті. Ігорю приписували романи з багатьма людьми на межі розриву з Наташею Корольовою, адже розлучення стало справжньою сенсацією того часу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, коханка Тарзана поставила чоловікові королевою умову: "Я готова на це піти″

Як повідомляв "Знай.ua", скромний улюбленець Кароль завоював серце красуні: Роман Сасанчин познайомив зі своєю дівчиною. Так в програмі "Життя відомих людей" молодий артист вперше розповів, як заробляє на життя в столиці і де познайомився зі своєю дівчиною Іванною.

Знай.ua писав, Анна Седокова після весілля підправила своє обличчя: "Ділюся секретом"