Навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, відомого як Тарзан, не вщухає скандал. 50-річний шоумен зрадив своїй дружині, з якою разом вже більше 17 років. Крім того, поки Наташа була у від'їзді, з її будинку пропали прикраси. Підозрюються дві дівчини, які проводили час з Тарзаном за відсутності співачки. Та ще й одна з них, Анастасія Шульженко, заявила, що вагітна від 50-річного стриптизера. Тарзан спочатку заперечував зраду, а потім записав відеозвернення, де сам зізнався у всьому. При цьому стриптизер не шкодував агресивних епітетів для дівчат, які нібито обманом затягли його в ліжко. І до того ж, Глушко неправильно вжив слово "сексизм", що стало предметом насмішок в Мережі, в тому числі і з боку самої Шульженко.

У своєму Instagram Настя опублікувала відео, де змонтовані слова Тарзана і її власні коментарі. А фоном грає пісня" Червона помада " Наташі Корольової, яка, як натякала сама співачка, пов'язана з її чоловіком. Правда, вийшло не дуже смішно і далеко не так інтелектуально, як на це розраховувала сама Шульженко. Обговорюючи в коментарях Анастасію, користувачі зійшлися в одному-Наташа Корольова краще і яскравіше. "А коханка повинна бути така, щоб не соромно дружині показати", — зауважив один з передплатників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома співачка розбовталася про скандал зі зрадою Тарзана Корольовою: "вони живуть окремо".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що зрадник Тарзан втягнув у скандал з королевою дітей:"юна красуня".