Катерина Осадча – популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Читайте Знай в Google News!

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала зворушливий знімок з трирічним сином Іваном. У кадрі Катерина позує з хлопчиком біля невеликої водойми в Києві. Молода мама в легкому літньому образі виглядає щасливою і відпочилою.

"На фото двоє прихильників літа :)" - підписала фото Осадча.

"Такий пісочок білий", "Клас😍❤️❤️❤️❤️", "👍👍👍красотень", "Так гарно", " Ох як я вас розумію! Сама така:)" - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрій Горбунов тепер веде найзагадковіше шоу цієї осені "Маскарад" на телеканалі "1+1", перший випуск якого вийде на екрани вже 26 вересня, в суботу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Осадча зіскочила "з корабля на бал" в білосніжному вбранні: "Як можна зберігати таку фігуру".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов провів відпустку на популярному турецькому курорті зі своєю дружиною Катериною Осадчою.