Відома ведуча ранкової програми Марина Леончук показала українцям, що потрібно жінці для щастя. Допис про це з‘явився у її Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"В інстаграм у мене в стрічці кожне друге фото про жіночі груди. У фейсбук, кожен другий допис про сильних і гордих. А що робити, якщо не визначився - тобі до красивих чи розумних?", - цікавиться вона.

За словами ведучої, її так довго і часто називали "сильною", що в якийсь момент вона подумала - "обзиваються" і почала вчитися бути слабкою - не дуже вдається, але прогрес є, в тренажерному залі її з грифом важко і тому дають палку від швабри - вона легша.

"Я знаю, які мудрі ви у мене, мої підписники, тому, що думаєте: сильна жінка - це досягнення чи драма? І чи є різниця, між сильною та щасливою жінкою? Можна коротко написати коментар: "так" або "ні" на перше запитання", - зазначає вона.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Леончук//www.instagram.com/marina_leonchuk/

На знімках ведуча в романтичному образі - на ній сукня кольору айворі, волосся розтріпане легким осіннім вітерцем, а в руках - сітка з апельсинами і маленький букет волошок. Цікаво, що безтурботна жінка йде дорогою босою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.

Як повідомляв "Знай.ua", український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся родина заразилась Covid-19: "Торкнеться кожного".

Знай.ua писав, відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилась covid-19: назвала всіх контактних осіб.