Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик досить активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість вирішила порадувати шанувальників і виставила в соціальній мережі яскраве відео.

Так, на нових кадрах виконавиця хіта "Мовчати" постала в незвичному для себе образі – ніжній рожевій сукні довжини максі та білих чобітках на високих підборах. У волоссі Ірини можна помітити красиву квітку в колір до вбрання.

"Я завжди думала, що мені подобається червоний колір❤️, але надівши сукню від @yuliya_magdych мої смаки явно помінялися💖 А який ваш улюблений колір?" - написала співачка.

https://www.instagram.com/p/CC358IJpB-d/?utm_source=ig_web_copy_link

Варто відзначити, що багатьом шанувальникам новий образ Білик нагадав квітку: троянду або півонію.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Красива завжди!", "Роза @bilyk_iryna, ти найкраща!", "Ви прям дівчина-півонія!", "Ніжно-персиковий💗", "Як Барбі💐", "Вам личить!" , "Шикарна👍", "Шикарна сукня🔥", "Красуня ❤️", "Ви така ніжна трояндочка! 🌹", "Клас", - прокоментували нову публікацію Ірини користувачі соціальної мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик отримала нагороду від президента Володимира Зеленського. Співачка отримала звання "Заслуженого артиста України" і орден Княгині Ольги III, який видають виключно жінкам за великий внесок у культуру країни. На прийомі крім Ірини були Тіна Кароль, Потап і Арсен Мірзоян.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська співачка Тоня Матвієнко, яка разом з чоловіком Арсеном Мірзояном виховує дочку Ніну, вирішила трохи пожартувати зі своєї колеги Ірини Білик. Далеко не всім користувачам соцмережі сподобався такий жарт.

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Білик опублікувала новий знімок на своїй сторінці в Instagram. На фото ведуча програми Катя Осадча стоїть поруч з Білик, її синами Глібом і Табрізом, а також з рудоволосою дівчиною старшого сина Алісою.