Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка згадала один з улюблених номерів зі свого шоу "DIVA", виставивши ролик, на якому виконує хіт "Пісня Оксани" з мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". Кароліна вийшла на сцену в спокусливій відвертій сукні, суцільно вкритій стразами, лежачи в прозорій ванній, посипаній кристалами.

Пісня Оксани 💎 Пам'ятаєте музичний фільм «Вечори на хуторі поблизу Диканьки», де я зіграла головну роль Оксани? Через час, пісня, написана Костянтином Меладзе @meladzemusic, знайшла нове звучання в #шоуДива. Номер вийшов дуже чуттєвим, наповненим жіночою силою і чарівністю.
, - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Оригінал набагато крутіше звучить.А це "що попало "((", "Навіщо мотлох по 150 раз співати її розумію", "Оригінал все таки краще ...затишніше,а так Ви велика розумниця,захоплююся Вашим тембром 🙌🏼✨💎", "Моя суб'єктивна думка,переграли!", "Текст пісні ну ніяк не в'яжеться з цією музикою і вже тим більше з цією постановкою. Смішно....", "Гарні груди 😍", "Нудніше пісні я давно не чула...на перших двох хвилинах можна заснути на довго...😨оригінал набагато крутіше...".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.