Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка згадала один з улюблених номерів зі свого шоу "DIVA", виставивши ролик, на якому виконує хіт "Зеркала", написаний ще давно для неї композитором Ігорем Крутим. На сцену Кароліна вийшла в образі єгипетської цариці, примірявши блискучу облягаючу сукню з глибоким декольте.

Зеркала 💥 Одна з перших пісень, написаних для мене геніальним Ігорем Крутим. Сьогодні вона гідно прикрашає #шоуДива. поділилася ностальгією Лорак.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Якось не дуже 🙄 образ 🤔не до пісні 🙄", "Розкішний образ! І пісня😍🔥", "Приголомшливий номер! Ви така красива, слів немає😍😍😍", "Образ класний, а пісню зіпсували. Старий варіант)", "Це дуже красиво😍✨", "Супер💖👍😊", "Класно, але сценічний образ і пісня якось не зрозумію пов'язані чи ні🤔", "Як подобається! 🤗 Пам'ятаю в дитинстві співали її! Прекрасна пісня! ✨".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.