3 квітня онкохвора Анастасія Заворотнюк відзначає 49-й день народження. В Instagram з'явився пост подяки – родичі актриси сказали "дякую" лікарям і людям, які моляться за неї.

Зараз зірка "Моєї прекрасної няні" бореться з раком головного мозку. Імовірно, онкологія могла розвинутися у зірки після процедури ЕКО, до якої та вдалася, щоб подарувати чоловікові Петру Чернишову первістка.

"Яскрава, як сонце, тепла, як весна, мудра, сильна, життєлюбна, наділена великим, добрим і чуйним серцем – наша улюблена, наша дивовижна Настя. І в її свято ми бажаємо їй тільки одного, головного і незамінного – здоров'я! Тому що все інше, важливе, улюблене і справжнє, у неї дійсно є. Це був дуже непростий рік, і тим дорожче і цінніше усвідомлювати, як багато людей розділили цю ситуацію з нами", - сказано в публікації.

Родичі артистки впевнені, що молитви і віра допомагають їм триматися. Також вони висловлюють щире визнання медикам за надану допомогу.

Анастасія Заворотнюк, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Низький уклін лікарям і всьому медичному персоналу за все те, що ви вже зробили і продовжуєте робити для Насті. Кожен день у кількох монастирях, в різних містах за неї моляться настоятелі та інші священнослужителі, ченці й послушники – і ми безмежно вдячні за таку увагу! Кожен вечір до колективної молитви приєднуються люди з різних кінців земної кулі. Величезне дякую всім друзям за вашу неймовірну підтримку і допомогу! Дякую колегам, які також прийшли на допомогу і дуже багато зробили для нас. І, звичайно, ми щиро вдячні всім шанувальникам, підписникам, просто небайдужим людям. Всі ви – ті, хто був з нами цей рік, даєте нам надію на краще. Завдяки вам, вашим молитвам, ми точно знаємо, що диво можливе, і воно обов'язково станеться!" - написали на сторінці підтримки Анастасії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.