Зірка "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук не сумує на карантині, бо у неї багато домашніх справ. Компанію артистці "вокального квартету" складає її улюблена кішка Каша.

Співачка розповіла Знай.ua, як проводить час у самоізоляції, який у неї розпорядок дня та чого їй найбільше не вистачає у цей період.

Марта Адамчук з Жіночого Кварталу, фото: Instagram співачки

Марта зізнається, що живе майже таким же життям, як i ранiше, просто тепер бiльше часу проводить, звичайно, вдома.

"Якщо чесно, я втомлююсь навіть на карантині, бо завжди є чим зайнятися. Мій дім давно на мене, мабуть, чекав. Я завжди дивлюсь на речі з такої точки зору, що все не дарма, я нарешті змогла приділити достатньо часу затишку в своєму домі. Я сама прибираю. Бо зазвичай, коли насичений графік, це робить інша людина, а тут я доклала своєї енергетики в дім, це завжди набагато краще, чим це робить хтось. Моя Каша - кішка, яка завжди сумувала та вим'яуківала мені претензії, коли я її залишала надовго, вже не так радіє - я їй, мабуть, набридла", - з посмішкою зазначила Марта Адамчук.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Марта Адамчук з Жіночого Кварталу та кішка Каша, фото: Instagram співачки

Співачка розповіла, що у неї насичений день завдяки графіку. І вона проти того, аби просто так проживати дні на карантині, нічим не займаючись.

"Вранці, коли прокидаюся, у мене все по графіку: склянка води, сніданок, зарядка, - поділилася артистка. - Додався нарешті масаж - вакуум живота, я вчуся, зараз є час. У мене постійні онлайн курси англійської, онлайн тренування три рази на тиждень. Я перебрала старі костюми і зараз на стадії перебрати старі речі - планую віддати їх та постільну білизну, якою не користуюся, в дитячий будинок".

За словами Марти Адамчук, продовження строку карантину вона сприйняла цілком спокійно, бо розуміла, що іншого виходу немає.

"Я знала, що так буде. Вірус, на жаль, в нашій країні тільки набирає обертів. Він не міг зупинитись, тільки розпочавшись, це логічно. І на це треба без паніки свідомо дивитися. І розуміти, як себе вести. Залишатись максимально вдома, виходити тільки за потребою. Я підозрювала, що до кінця квітня карантин все-таки продовжать. Небезпека не могла зникнути сама собою", - констатувала співачка.

"Чом ти не прийшов?" - пісня про коронавірус від "вокального квартету" Жіночого Кварталу

Марта не заперечує, що дуже складно навесні сидіти вдома, але у всьому можна знайти плюси: "Я спостерігаю з вікна за природою. Моє хобі - фотографувати, тож відриваюсь зараз на заході сонця і моїй кішці".

Крім того, співачка зізналася, що найбільше скучила у цей період за улюбленою сценою.

"Я почала переглядати відео у телефоні: наші виступи, і дуже сумую. Це такая звичайна річ - є заборона чогось, а тобі цього сильно хочеться. Я зрозуміла, що такий період допомагає переусвідомити багато речей, на які ти раніше скаржився, чого у тебе було нібито забагато. Зараз я розумію, що по-інакшому буду дивитися на свої виступи, свій графік. Я не хочу більше скаржитися! Хочеться, звичайно, повернутися у свій режим після карантину. Це буде складно артистам, тому що невідомо, наскільки потрібні будуть людям концерти, а з іншої сторони - може, тільки вони і будуть потрібні після виходу з карантину, аби людям підіймати настрій", - розповіла Адамчук.

Марта Адамчук з Жіночого Кварталу, фото: Instagram співачки

Зірка "Жіночого Кварталу" також зізналася, які серіали почала дивитися вдома та що читати.

"Дивлюся "Вольф Мессінг" - про екстрасенса, який жив у часи першої та другої світової війни, він передбачив їх, був знайомий з Гітлером, з Ейнштейном, зі Сталіним. Дуже цікавий серіал! Він історичний і містичний трошки, але реалістичний. Книжку планую дочитати "Їж, пий, худни. Здоров'я без дієт" Наталії Самойленко. Хочеться мені налагодити свій здоровий спосіб життя та харчування", - сказала Адамчук.

Співачка впевнена, що у кожного є свої незавершені справи вдома, тому зараз випала нагода закінчити їх.

"Я переконана, все складається не просто так. Треба було зупинитися, переоцінити, поміняти точку зору на своє життя, на життя інших. Після виходу з карантину у нас всіх почнеться нове життя, без перебільшень. Наступає період нових людей з новою свідомістю, тому що далі ми так не зможемо. Як мінімум, у нас точно випрацюється звичка добре мити руки, аби не допускати таких подій", - зазначила Марта Адамчук.

Підопічні Кравець з Жіночого Кварталу сприйняли карантин занадто емоційно

Марта Адамчук порадила українцям не вдаватися в надмірні переживання через карантин, не корити себе, не злитися на ситуацію.

"Переживіть достойно та спокійно. Звичайно, коли колесо крутилося-крутилося, а тобі його зупинили, у кожної людини шок. І депресія або смуток - це нормальна річ в такий період. Але, якщо свідомо та достойно її прийняти, то вона швидко мине, тож вперед за онлайн курси!" - підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Валерія Товстолєс з "Жіночого Кварталу" дозволила собі в карантині те, про що давно мріяла.

Також фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів Знай.uа, як карантин позначився на його житті.

Також Знай.uа зібрав думки представників української музичної індустрії про те, як коронавірус вдарив по їхній роботі та бюджету. За словами співзасновника Concert.ua Дмитра Феліксова, концертна індустрія першою прийняла на себе удар, зупинивши всі масові заходи.