Як відомо, Україну на Євробаченні 2020 представлятиме гурт Go_А, який і переміг у Національному відборі. Відтак, це не зміг обійти стороною і відомий український музикант та фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя, який заявив, що в нього є певні занепокоєння стосовно цьогорічних переможців.

Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Фіналіст укр. відбору на Євробачення 2020, викликає занепокоєння. Те, що нам намагаються впарити як етно... воно, насправді, не наше! Не рідне! Це гарно виконано. Це професійно. Це красиво. Але... Ось ця пісня про Ванюшу, який ходить до дівчини, і готична естетика із образами у формі некромантських зіккуратів - це псевдо-етно. Це навіть не третьосортне укро-шароварне вариво, це – гірше", - написав він.

Антитіла, фото: прес-служба групи

За його словами, це лише "спроба впарити Європі паттерн про Україну голодоморну, немічну. Про знедолену дівчину та Ванюшу - її коханого, якого мама не хоче, але... нікуди не дінеться. Бо Ванюша все одно ходив, ходить, і буде ходити до дівчини...".

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав про виступ KHAYAT у фіналі Нацвідбору. Тіна Кароль довела до сліз його своїми словами.

Також Знай.ua повідомляв, що David Axelrod потужно заспівав у Нацвідборі, після чого Тіна Кароль захотіла вийти заміж за нього.

А гурт Go-A здивував магічним виступом у Нацвідборі. Саме він і поїде від України на Євробачення 2020. І судді, і глядачі поставили Go-A найвищий бал.