Національний відбір на Євробачення 2020 на фінальній прямій. Хто поїде на пісенний конкурс у Роттердам стане відомо за декілька годин.

Знай.ua слідкує за прямою трансляцією, яку ведуть одразу два канали: СТБ та UA: Перший, та готовий розповісти про виступи учасників.
У кріслах журі - Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

Тина Кароль и Дроздов

Переможець буде обраний завдяки голосування журі та глядачів. Перевагу матимуть саме оцінки від глядачів.

Фінал розпочався з яскравого та неймовірно драйвового виступу Verka Serduchka. Її "Dancing Lasha Tumbai" відразу запалив аудиторію. Після чого артистка заспівала свій хіт "Тук-тук-тук". Verka Serduchka, як завжди, жартувала зі сцени, відзначила красу Тіни Кароль та випила келих шампанського. Авжеж, заспівала зі своїм бендом і "Make it rain champagne".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

"Цариця українського шоубізнесу", феєричний виступ!" - звернувся до Verka Serduchka ведучий Нацвідбору Сергій Притула. Без гострих запитань від нього артистка піти зі сцени не змогла.

Їй довелося відповідати, чому вона не хоче взяти участь у Нацвідборі та знов поїхати на Євробачення. На що відповіла: "Чому? Хочу, але Данилко не хоче".

Після того, як Verka Serduchka пішла перевтілюватися у Андрія Данилка, Притула запросив на сцену усіх фіналістів: KRUTЬ, JERRY HEIL, Go-A, David Axelrod, KHAYAT, та TVORCHI.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil виставила селфі без макіяжу, позуючи в популярному веганському кафе Києва у масивних круглих окулярах і яскраво-жовтій толстовці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам нагадали про популярних українських виконавців сучасності та учасників відбору на Євробачення 2020.

Також "Знай.ua" писав, що фінал Нацвідбору учасників пройде в суботу, 22 лютого. В ньому візьмуть участь шість молодих артистів: KHAYAT, TVORCHI, David Axelrod, KRUTЬ, JERRY HEIL і Go-A.