Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість запропонувала шанувальникам в Сторіс задати їй декілька запитань, відповівши на найбільш захоплюючі. Так, дівчина позувала у ванні з піною, розповівши про свого бойфренда, музичні уподобання, манікюр, хобі і навіть брекети.

Як виявилося, серце Маші не зайняте, зате у неї є найкращі подруги. Полякова-молодша воліє слухати російських виконавців, наприклад скандального Моргенштерна, однак просить не "закидати її за це помідорами". Дівчині подобається ходити в школу, зізнавшись, що домашнє навчання зовсім не для неї. Красуня показала свій манікюр - доглянуті короткі нігті без лаку, адже, як зазначила сама юна знаменитість, вона грає на клавішних. Також надійшло питання про брекети, адже у Маші дійсно ідеальна посмішка - як виявилося, вона не вдавалася до послуг ортодонтів, а зуби у доньки Полякової рівні з народження.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.