Телеведучий Володимир Остапчук грубо відповів на коментарі користувачів на своїй сторінці в Instagram, які несхвально відгукувалися про його поведінку в сімейному житті. Допис зірки викликала неоднозначну реакцію в соціальних мережах: емоції Остапчука зрозуміли, а ось тон його ремарки - ні.

Приводом для скандалу став останній допис Остапчука, в якому він розмістив спільну світлину з дітьми. Після розлучення з дружиною Оленою Войченко і її коментарів про ці події, чоловік став об'єктом атак в соціальних мережах. Користувачі нагадували про провину Остапчука в наклепі, брехні і подружніх зрадах.

Одній з коментаторок під нікнеймом @svetlanaa_mazepa, яка віщувала Остапчуку самотню старість, телеведучий відповів особисто.

"Слухай сюди уважно. Ти можеш називати кого-завгодно "гів**м", але повинна розуміти наслідки. Ти закомплексована, ущербна дурепа, яка лізе в чуже життя і взяла на себе роль прокурора. Я не ліз в твоє життя, але ти вирішила, що раз людина досягла чогось, то ти маєш право її засуджувати і говорити свою думку. Тоді слухай: сиди вдома і тримай свою думку при собі. Зі своїм життям, коханням, дітьми, колишньою дружиною та іншими аспектами я розберуся без твоїх порад. Скажи дякую, що я приділив 20 секунд свого життя тобі", - гнівно відписав Остапчук.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

З іншими користувачками Остапчук був ще пряміший і перейшов на непристойну лексику.

Реакція Остапчука стала новим приводом для обговорення користувачами. Різкість висловлювання багатьом здалася надмірною як для публічної особи і недоречною до ситуації, але багато хто чоловіка зрозумів і підтримав.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук після скандального розлучення взявся ганьбити дружину і натякати на нове весілля.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Остапчук вирішив переплюнути Потапа і Горбунова на "Голос країни 10" і отримав "по заслугах".

Також "Знай.ua" писав, що Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" вирішив змінити професію: у Могилевської новий конкурент?