Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася фото з сонячної Мексики, куди вирушила разом з молодшою сестрою Алісою і мамою відразу після концерт-туру Ольги по США і Канаді. Так, дівчина блиснула спортивною фігурою на пляжі з білосніжним пісочком і блакитною водою, примірявши бікіні ніжно-рожевого кольору. Варто відзначити, що красуня тренується в спортзалі 6 разів на тиждень під керівництвом персонального тренера.

"Що може бути краще ніж сонце ☀️ море 🌊 і пісок 🏖", - мрійливо підписала Маша. Фолловери залишилися в захваті від фігури Полякової-молодшої, але помітили, що купальник трохи завеликий на неї: "Маша, купальник по-моєму великий", "Аоаоаоаоао Машаааа😍😍😍😍😍", "Дуже 😍😍", "Виглядаєш прекрасно, тільки купальник якось не дуже..як ніби трусики великі(", "Розумниця! Красуня!💋❤️🌹🌹🌹😙", "Красунечка 👍👍👍", "Ну таке...розмір правда завеликий😊і колір тобі не дуже личить😊", "Маша красунечка, 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘".

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.