Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз відпочиває у далекій й теплій Мексиці, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив пожартувати над коханою дружиною Настею і солісткою "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою, прокоментувавши останні кадри на їх акаунтах. Так, артист жартівливо вилаяв Дорофєєву за її знімок топлес на пляжі, де вона прикрила груди лише книгою, а також натякнув Каменських, що та виставляє дуже багато пікантних фото, зробивши це у фірмовому стилі хейтерів-коментаторів.

"Ти б ще вся гола роздяглася,скоро в порнусі треба зніматися буде,чого ви навчаєте дітей ,а Дантесу подобається, що його дружина п.....ка ? (Півичка) 😜🙌", - жартівливо "наїхав" на Дорофєєву Потап.

"На Відміну від @nadyadorofeeva хоча б одягнена, от я вважаю , моя думка і це важливо ,бо я ж написав ,бла бла бла..... love u baby", - не стримав емоцій чоловік Каменських під її ніжним фото. Варто відзначити, що артист зовсім не ображав дорогих йому людей, а висміяв і спародіював тих фоловерів красунь, які вічно чимось незадоволені.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.