Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка приміряла ніжно-рожевий купальник і засвітила сідниці, позуючи під пальмами.

"День другий. Я поки ще зранку роблю зарядку. І досі харчуюся #почтиправильно . А ви на відпочинку розслабляєтеся по повній або тримаєтеся, типу там спортик, пп і фреші ))) ?", - поцікавилася Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Надяя,який спортик,яке пп ,їж будь ласка 😂😂😂❤️", "Надя врятує світ! ❤️❤️❤️❤️", "Ааа де взяла такі ніжки🔥🔥🔥💥💥💥❤️", "Яка у тебе солодка попка", "Повний розковбас 😂🔥", "Надюх, ти така крута!🔥❤️😍", "Найкрасивіша на світі😁😁😁😁".

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.