Нещодавно відомий російський артист Філіп Кіркоров гучно відсвяткував день народження доньки Алли-Вікторі. Темою свято він обрав східну діснеївську казку "Аладдін". А також у Stories на власній сторінці в Instagram співак опублікував цікаве відео.

На кадрах він у білому костюмі з різнокольоровим пір'ям знаходиться, скоріше за все, у гримерній. Кіркоров сказав на відео: "Йду по своєму царству й зустрічаю таку людину...". Артист перевів камеру на чоловіка, який одягнений у казкового персонажа.

Кіркоров, який був схожий на царя східної країни, не стримував емоцій на відео. Ймовірно, відео зняте на зйомках концерту до Нового року.

Зазначимо, що у подібному східному стилі Кіркоров організував свято для доньки. Урочистість на честь 8-річчя його дочки Алли-Вікторії стала дійсно грандіозною: ресторан "Шале Берізка" на Рубльовці був декорований під ринок Багдада, на вході гостей пригощали східними солодощами, а аніматори вже готувалися влаштувати шоу з фокусами й польотами на килимі-літаку.

Кіркоров, фото - Вікіпедія

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Серед гостей вечора були Сергій Лазарєв з сином Микитою, Тіматі з дочкою Алісою і коханою Анастасією Решетовой, Тетяна Навка і Дмитро Пєсков з донькою Надією, Ані Лорак з дочкою Софією, а також Катя Лель, Стас та Інна Михайлови, Евеліна Бледанс, Жасмин і багато хто інші зірки з дітьми.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок із найріднішою людиною, і це не Пугачова: "Моя кохана...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Кіркорова помітили з новою дівчиною: Пугачова залишилася в минулому, почав нове життя.