Британська актриса і зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк стверджує, що її намагалися змусити зніматися оголеною. Про це вона повідомила в подкасті Armchair Expert.

Емілія Кларк

Так, Кларк розповіла, що їй запропонували роздягнутися для сцени в якомусь проекті, не обговоривши цього заздалегідь. Коли актриса відмовилася, її спробували переконати словами.

[quote author=""]"Ти ж не хочеш розчарувати фанатів "Ігри престолів"". "І я сказала: "Йди ** ***

До того ж, актриса поділилася враженнями від зйомок 1 сезону "Гри престолів", коли їй досить часто доводилося роздягатися.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

"До цього я ніколи не була на знімальному майданчику такого великого проекту, я всього два рази була на зйомках, а тепер я на майданчику абсолютно гола, з усіма цими людьми, і я не знаю, що мені треба робити і чого від мене очікують, чого ви хочете, чого я хочу", — розповіла Емілія.

Емілія Кларк

Також Кларк зізналася, що плакала в туалеті в перервах між зйомками. З цим допоміг їй впорається Джейсон Момоа (кхала Дрого).

Нагадаємо, що Джессіка Хенвик, яка зіграла роль Нимерии Сенд в знаменитому серіалі "Гра престолів", веде переговори про участь у четвертій "Матриці".

Як повідомляв портал Знай.ua, актриса Емілія Кларк, яка зіграла роль Дейенеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів", поставила крапку в скандалі з чашкою з Starbucks в кадрі в одному з епізодів восьмого сезону.

Також портал Знай.ua писав, що ляпи у фінальному сезоні "Ігри престолів" визнали навіть творці.