Відомий 52-річний естрадний співак Філіп Кіркоров приголомшив своїх фанатів досить різким схудненням. Він за короткий час зміг скинути аж 40 кілограмів.

Філіп Кіркоров, Instagram

Так, король поп-музики зовсім не приховує того, що став уважніше ставитися до себе і зайнявся фігурою. Також Кіркоров зізнався, що для досягнення такого результату йому довелося перебудувати свій робочий графік і включити в нього спортивні тренування. Більш того, артист змінив свій раціон.

"Спорт, правильна дієта і бажання дивувати інших", — поділився виконавець "КП".

До того ж, Кіркоров уточнив, що ефект від виконаної роботи над собою перевіряє не стоячи на вагах, а по відображенню в дзеркалі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також він стверджує, що основним мотиватором є 70-річна естрадна співачка Алла Пугачова. Кардинальне перевтілення Примадонни надихнуло Кіркорова зайнятися собою.

Філіп Кіркоров, Instagram

"Коли тобі за 50, ти починаєш думати, що буде, коли тобі буде 60. А приклади Шер або Алли Пугачової, які чудово виглядають в свої молоді роки і не дають спокою нікому, — це стимул і мотивація не тільки для жінок, але і для чоловіків", заявив поп-король.

Слід зазначити, що першими успіхами схуднення співак похвалився ще кілька місяців тому. Тоді він зумів скинути 30 кілограмів. Також артист продемонстрував свій спортивний інвентар, серед якого були ексклюзивні гантелі від Louis Vuitton.

Нагадаємо, що Оля Полякова поділилася відео з виступу Філіпа Кіркорова, на якому вона ніжно поцілувавши артиста.

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіпа Кіркорова презентував художник брендовий дизайнерську накидку, а Галкін обіграв з нею сценку, показавши обнову.

Також портал Знай.ua писав, що Філіп Кіркоров виконав пісню, на яку через рік зняли кліп. В ньому засвітився Володимир Зеленський.