Нещодавно Тіна Кароль, популярна українська співачка зняла розкішну фотосесію в каньйоні Антилопа, США. Як з'ясувалося, Кароль могла серйозно постраждати під час зйомок.

Тіна Кароль, PR-team співачки

Тіна Кароль поділилася тим, що поїздка в каньйон Антилопа була для неї найстрахітливішою в житті. Мало того, що заради незвичайних кадрів співачці довелося працювати у далеко не простих умовах, так вона ще й натрапила на отруйну змію і скорпіонів. Кароль розповіла в інтерв'ю ТСН, що температура повітря в каньйоні може досягати 50 градусів:

"У каньйоні Антилопа температура понад 50 градусів. Спершу я зустріла купу скорпіонів, а потім ще й справжню каліфорнійську гримучу змію. Своїм хвостом змія створювала такий шум, що, здавалося, його чули всюди".

Після цих слів Кароль уточнила, що звук, який видавала змія, нагадував воду, яку ллють.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Кароль розповідає, що потім вона обернулася і зіткнулася віч-на-віч зі змією, яка вже була готова напасти. Тіна не запанікувала і зрозуміла, що найкраще рішення ситуації - це не рухатися і залишитися на місці. Завдяки цьому Кароль вдалося врятуватися від небезпечної рептилії:

Тіна Кароль, PR-team співачки

"Мене врятувало те, що я просто завмерла, очікуючи на прохолодну водичку. Я не рухала ні руками, ні ногами, і тому вона не напала на мене. Потім я чимдуж тікала".

Тіна Кароль зізналася, що цю історію вона розповіла батькам через тиждень, коли вже була вдома у повній безпеці.

Нагадаємо, раніше зваблива Тіна Кароль красиво оголила витончену спинку, неможливо надивитися.

Також Знай.ua писав, що Тіна Кароль перетворилася на срібну рибку, такою ви її не бачили: "Нереальна жінка!".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кароль кардинально змінилася заради "Танці з зірками", коротенький топ і нова зачіска: "Хуліганка Тіна".