Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала українських шанувальників візитом до Києва, вже встигнувши провести прямий ефір шоу "Танці з зірками" та побувати в студії популярного радіо "Люкс FM", після чого вирушила до рідної Одеси, де живуть її мама і тато. Так, артистка зізналася, що в місті дуже тепло, позуючи лише в коротенькій сукні лілового кольору.

"Ну, як же тут теплоооооо!!
У мене +15 в Одесі, а у вашому місті яка погода?) На мені толстовка-сукня з моєї творчої майстерні", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, залишилася в захваті і давня подруга Регіни Леся Нікітюк: "Подарувала б мені кофтинку...у мене вже немає речей😁🙈", " Регіна, Ви надзвичайно харизматична і красива! Супер телеведуча!👍👏", "Бомбезна посмішка ✌🏻😜", "Красуня 🌸🌸🌸🌸🌸🌸", "Як страшно руки піднімати в такому платтячку 🙈", "Які гарні дороги😂".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.