Невістка Крістіни Орбакайте спантеличила шанувальників радісною, проте неоднозначною звісткою. Дружина Микити Преснякова, Олена Краснова, зізналася, що у їхній сім'ї найближчим часом буде поповнення.

Щоправда, виявилося, онук Пугачовою поки не готується стати батьком. Пара Микити та Олени планує завести домашню тваринку. Про це стало відомо з інформацію у блозі Краснової.

Микита Пресняков, фото: Instagram

Олена Краснова запропонувала своїм підписникам конкурс. Дружина Микити Преснякова написала твердження, серед яких потрібно було вгадати помилкові. Переможців очікували призи у розмірі тисячу рублів, які дівчина обіцяла перевести на банківську карту.

В одному із пунктів запропонованих тверджень було вказано: "В нашій родині скоро буде поповнення". Багато підписників Краснової визначили його як неправда. Але Краснова пізніше пояснила, що саме він є істинним пунктом, оскільки пара хоче обзавестись собакою.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Микита Пресняков і Олена Краснова, фото: Instagram

"Час підвести підсумки вчорашнього міні-конкурсу. 1. Завжди були проблеми з математикою. 3. Ніколи в життя собі нічого не ламала. 5. Собаку звати Джуна", - написала Краснова. Олена Краснова

Між коментаторами завелася дискусія, оскільки дехто з них вважав, що дівчина дійсно може бути вагітною, але Олена Краснова ці домисли повністю заперечила.

Олена Краснова, скріншот: Instagram

Олена Краснова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, раніше Пугачова показала чотирьох юних Галкіних

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін зізнався, як закривають роти росіянам

Також "Знай.ua" писав, що із онуком Пугачової сталося лихо