Родичі онкохворої акторки Анастасії Заворотнюк подякували вихованцям дитячого притулку за моральну підтримку. Сім'я "Моєї прекрасної няні" виклала в Instagram-акаунті відповідні фото та відео.
Російська актриса Анастасія Заворотнюк, за інформацією місцевої преси, бореться з раком мозку і наразі перебуває в лікарні. Сім'я зірки серіалу "Моя прекрасна няня" не коментувала стан акторки.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, Instagram

Правда від родичів Заворотнюк надійшло спростування інформації про збір коштів на її лікування. Рідні акторки найбільше просять всіх небайдужих молитися за акторку. Нещодавно родичі вирішили показати людей, які допомагають Анастасії Заворотнюк.

Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишев разом з Тетяною Навкою влаштували шоу для вихованців дитячого притулку. Сім'я актриси подякувала їм за моральну підтримку.

Анастасія Заворотнюк, Instagram

"Сьогодні шоу "Червоненька квіточка" на запрошення Тетяни Навки і Петра відвідали вихованки притулку Покровського Монастиря і православної гімназії в Троїце-Лыково. Хочемо сказати величезне спасибі чудовим дівчаткам, а також всім черницям Покровського ставропігійного жіночого монастиря за те, що все це час вони щодня моляться про Настю! І низький уклін Матушки-ігумені, ігумені Феофанії за увагу, за щирість і доброту, за найпотрібніші і вірні слова!" – йдеться у повідомленні. Повідомлення в Instagram

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Анастасія Заворотнюк, Instagram


Нагадаємо, раніше стало відомо про найбурхливіший роман Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", важкохворій Заворотнюк знайшли "спонсора"

Також "Знай.ua" писав, що зневірений чоловік Заворотнюк з'явився на публіці