Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс трепетними фото з красунею-мамою Ольгою, а також яскравим селфі, відправившись в сонячну Барселону, Іспанія. Як виявилося, артистка та її найрідніша жінка літали в теплі краї не просто так: Надя і Ольга зробили комплексне медичне обстеження в одній з клінік, щоб дізнатися більше про стан здоров'я.

"Привітики 😇", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Вауууу, яка ти красива 🔥🔥🔥", "Ти не буваєш некрасивою🔥😍", "Вимагаю ще фоток з мамою!😂😍♥️", "Яка красуня😻", "Привіт, ти така класна бо весела і стильна😘💓❤️💖💕".

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.