Відома російська співачка Алла Пугачова відклала роботу на другий план та зайнялася вихованням власних дітей - Гаррі та Лізи. Однак Примадонна російської естради дала грандіозний концерт на свій ювілей. Також вона вперше за довгий час дала концерт у Мінську.

Нове шоу Алли Пугачової у Мінську відбулося у суботу, 2 листопада. Артистка присвятила концерт до свого ювілею. Під час шоу Пугачова виступила з сенсаційною заявою. Вона сказала, що покидаю сцену.

"Я б дуже хотіла, аби цей концерт, до речі, зовсім непередбачений для мене, не закінчився. Тому що тепер я буду виступати лише у 80 років. Припустимо, що сьогодні у мене День народження. І у цей день скажіть мені: "Аллочка, довше живи". У подарунок мені вистачить підтвердження саме вашої любові ", - заявила Примадонна.

Пугачева прибула у столицю Білорусі у п'ятницю, 1 листопада. Приїзд Примадонни у Мінськ обернувся несподіванкою. З самого ранку фанати чатували співачку на вокзалі. Нарешті вони дочекалися й ринули до своєї улюблениці. Люди перебивали один одного, намагалися дотягнутися до кумира, деякі плакали і билися в істериці. Охоронці ледь стримували збожеволілих фанатів.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Зазначимо, що зараз Алла Пугачова виховує маленьких дітей - Лізу та Гаррі. Артистка часто ділиться з шанувальниками фото та відео зі своїми чадами й рідко з'являється на публіці.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Пугачова та Орбакайте зробили селфі без макіяжу: "Все більше схожа".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".