Всесвітньо відомий американський актор, колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер не на жарт перелякав своїх шанувальників. З'явилася інформація, що залізний Арні ледь не пішов на той світ під час складної операції на серці.

Американські ЗМІ повідомляють, що про це він особисто зізнався представникам медіа, згадавши операцію, яку провели медики в березні 2018 року. Про це пише видання The Mirror.

Арнольд Шварценеггер

І так, незважаючи на те, що пройшло вже багато часу, Шварцнеггер наважився про це розповісти тільки зараз. Рік тому йому успішно замінили легеневий клапан, встановлений ще в 1997 році, але це ktlm не коштувало життя.

За словами Арнольда, під час проведення "рутинної процедури" на операційному столі ситуація змінилася на гірше. Незважаючи на те, що Арні був близький "до зустрічі з творцем", він був більше стурбований тим, що не вкладеться в графік, встановлений для зйомок останнього фільму "Термінатор" – "Темна доля".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Шварценеггер відверто зізнався, чим старше він стає, тим важче йому відновлюватися. Незважаючи на складності під час операції, акторові все ж вдалося швидко повернутися до спортзалу за тиждень після повернення з лікарні.

Нагадаємо, Шварценеггер посидів по-чоловічому з позашлюбним сином.

Як повідомляв Знай.uа Шварценеггер показав архівне відео з "Термінатора".

Знай.uа писав, син Шварценеггера вигуляв подругу на концерті.