Відома українська співачка, яка живе в Росії, де й проводить гастролі, Ані Лорак дала відверте інтерв'ю та зізналася, чому розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Про таке вона розповіла російському журналу ОК.

Як відзначається, цими днями 41-річна Лорак, справжнє ім'я якої Кароліна, розповіла про своє розлучення із бізнесменом, з яким вони прожили в шлюбі 14 років. Відтак, зірка зізналася, що до останнього намагалася зберегти відносини.

"Я не вірю, коли хтось говорить, що розлучення пройшло приємно і легко. Будь розлучення - це трагедія: це боляче, це сумно, це ... розчарування. Так, ти відчуваєш розчарування ... в близькій людині. Я оптиміст, я до останнього намагалася вирулити і переконувала себе, що все буде добре, що все налагодиться. Адже багато сімей так живуть", - зазначила знаменитість.

Щодо 9-річної доньки співачки, то Лорак зауважила, що готувала її до розлучення поступово.

"Я розповіла, що у дорослих бувають такі ситуації ... До того ж, вона була свідком наших сцен, з'ясування відносин. За великим рахунком, мій колишній чоловік і без того мало брав участь у його вихованні. У неї немає таких спогадів, він прямо весь час був з нею поруч. Тато був в якості гостя на свято", - підкреслила Кароліна.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.