Популярний британський актор Майкл Шин, який відомий завдяки ролі вампіра Аро в сазі "Сутінки" заявив, що в його місті Порт-Толботе постійно бачать НЛО.

Про це він розповів про це під час свого виступу на шоу Річарда Херрінга.

"Я думаю, що Порт Талбот є на якійсь дивній карті прибульців. Це ніби якась приманка", - заявив Майкл Шин.

НЛО

Голлівудський актор згадав історію жінки, яка жила з ним по сусідству. Вона прийшла і розповіла, що бачила вранці літаючу тарілку. При цьому жінку не можна назвати вигадницею. Його сусідка відрізнялася гострим розумом і спостережливістю.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Одного разу вона нам розповіла, що вранці варила каву на кухні, як раптом побачила літаючу тарілку, яка опустилася і зависла над її двором, а потім полетіла", — додав актор.

Потім він згадав ще кілька схожих випадків. Коли Шин повертався додому, то побачив, як у небі з'явилися вогні. Також актор розповів, що те саме бачив і його батько.

"Він сказав, що бачив на небі річ, коли навколо неї миготіли вогні - воно там було віками, тоді воно відбивалося. Мій тато - цікава людина, але це не той, хто б це придумував", зауважив актор.

Порт-Толбот — невелике місто в Уельсі. У ньому живуть близько 40 тисяч осіб.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".