Співачка Ані Лорак поділилася подробицями особистого життя, розповівши про болісне розлучення зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

Лорак зізналася, що розлучення було для неї трагедією і їй довелося докласти багато зусиль, щоб налагодити ситуацію. Пара розлучилася у січні 2019 року.

Ані Лорак

"Я не вірю, коли хтось говорить, що розлучення пройшло приємно і легко. Будь-яке розлучення - це трагедія: це боляче, це сумно, це ... розчарування. Так, ти відчуваєш розчарування ... в близькій людині. Я - оптиміст, я до останнього намагалася вирулити і переконувала себе, що все буде добре, що все налагодиться. Адже багато сімей так живуть", - зауважила Кароліна. Ані Лорак

Співачка розповіла, що не обійшлося без сумнівів у прийнятті рішення про розлучення, оскільки їх з Муратом поєднували справжні почуття. Лорак змогла прийти в себе завдяки дружнім стосункам із саундпродюсером Єгором Глібом.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Ані Лорак

Познайомилися вони декілька років тому на студії звукозапису, і в неї майже одразу з'явилася симпатія до нього, але відносини пари почалися набагато пізніше.

"Це була просто дружба і спілкування двох душ, просто розуміння і підтримка, захоплення, повага і любов - загалом, все те, що має отримувати жінка від чоловіка", - заявила співачка. Ані Лорак

Ані Лорак та Єгор Гліб

Зірка зізналася, що Єгор Гліб співпрацювати з нею погодився далеко не одразу – Лорак кілька разів зверталася до нього з пропозицією. Зі слів артистки, початково спілкування між ними мало виключно робочий характер.

"Почалося спілкування, яке було такого робочого характеру. Але поступово виникала симпатія. Ніщо не віщувало, як то кажуть. Я була ще в стані свого божевілля, своїх особистих відносин, не розуміла, куди летить моє життя. я взагалі не думала, що зможу знову щось відчути і відкритися новій людині", - зізналася артистка. Ані Лорак

Ані Лорак та Єгор Гліб

Лорак відповіла й на запитання про весілля і запевнила, що заміж наразі не збирається. Більше того, артистка переконана, що після укладення шлюбу зникає бажання дивувати, радувати, завойовувати людину, яке було у стосунках раніше.

Нагадаємо, раніше Лорак заборонили брати участь у Євробаченні-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак похвалилася новим образом, заінтригувавши ніжним кліпом

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак виставила гарячі кадри, засвітивши груди у відвертих сукнях