Нещодавно у мережі почали ширитися чутки про вагітність відомої російської співачки Віри Брежнєвої. Чоловік артистки продюсер Костянтин Меладзе розповів, чи вагітна його дружина.

Про це Меладзе розповів у шоу "Ти не повіриш!".

Костянтин Меладзе зізнався, що частіше бачить Брєжнєву по телевізору, ніж удома. "У моєї дружини насичений графік", – підкреслив Меладзе.

Віра Брежнєва з Меладзе

Про вагітність Брежнєвої продюсер висловився коротко, але однозначно. "Якби було поповнення в родині, то це було б помітно або по мені, або по Вірі. Ви ж бачите, що у неї живота немає", – зазначив продюсер.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Зазначимо, що раніше Віра Брежнєва раптово заговорила про третю вагітність. Вона написала на своїй сторінці в Instagram, що хотіла б знову відчути радість материнства.
Зараз Брежнєва виховує вже двох дочок: 17-річну Соню і 9-річну Сару від попередніх стосунків, а от у шлюбі з композитором Костянтином Меладзе у неї немає дітей і ймовірно, що саме йому вона хоче подарувати ще одного малюка.

Однак нещодавно з'явилися чутки, що родина Брежнєвої та Меладзе за крок до розлучення. Нібито продюсер зрадив дружині з співачкою Ерікою Герцег, солісткою чергового складу групи "ВІА Гра". У тому ж інтерв'ю Костянтин запевнив громадськість, що у них з Вірою в сім'ї розладу немає.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Галкін показав темну сторону Пугачової, такого не очікував ніхто: "Син заважав Аллі".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".