Історія навколо актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк не дає спокою фанам вже декялька тижнів. Загальна істерія на тему хвороби Анастасії почалася в середині вересня, коли стало відомо, що актриса потрапила в одну із столичних клінік.

На сторінці, створеній в Іnstagram для підтримки зірки вчора оприлюднили вражаючий допис з інформацією для всіх небайдужих.

Заворотнюк

Незважаючи на те, що родичі так і не дали хоч скільки-небудь розгорнуті коментарі, історія продовжувала розвиватися і приймати самі химерні форми — спочатку пішли суперечливі чутки про штучній комі, потім про підключення до апарату ШВЛ, відмову внутрішніх органів (поліорганна недостатність — прим.ред), потім раптової виписці і, нарешті, таємне поховання артистки безутешными близькими.

Анкудиновський цвинтар

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Деякі російські журналісти пішли ще далі і відвідали Анкудиновський цвинтар, там є кладовище під скромною назвою "Велике Свинор’є", починається практично на трасі.

Анкудиновський цвинтар

Анкудиновское ж цвинтарі являє цвинтар виключно закритого типу, де, як правило, можна виявити родинні склепи.

Могила родичів Анастасії Заворотнюк

Треба сказати, що на тлі чуток про охорону поховань батька і невістки знаменитості, головним орієнтиром міг би стати якийсь "почесна варта", однак на пустельному кладовищі немає нікого, крім хіба що раніше згаданих землекопів. Виглядає все досить страшно і порожньо.

Ніяких слідів нового поховання немає, та й обидві старі могили залишаються недоторканими, але вони досить доглянуті. Поряд з надгробними каменями присутні великі фотографії покійних.

Нагадаємо, що шанувальники онкохворий Анастасії Заворотнюк знайшли на її сторінці старі кадри і не змогли тримати сльози.

Як повідомляв портал Знай.ua, здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар.

Також портал Знай.ua писав, що організатор поїздки актриси Анастасії Заворотнюк у Вірменію, Ізабелла Пирози, розповіла, як провела час із зіркою навесні.