Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила колаж з шоу "Х-фактор", в черговий раз порівнявши себе із зірковою колегою Настею Каменських. Так, артистка позувала у відвертому латексному вбранні з короною на голові, в той час як дружина Потапа обрала бардовий комбінезон.

"Ну поїхали! Хто красивіше?😂", - поцікавилася Полякова. Фолловери не пройшли повз, реакція Каменських теж не змусила себе чекати: ,"@polyakovamusic дамочка угомонись вже 😂 ми прекрасні обидві😘😘😘", "Я взагалі не розумію навіщо влаштовувати ці батли. Кожна гарна. Що Ви хочете побачити в коментарях?! 😏", "Ви обидві топчик. Але ти веселіше🔥😍", "Настя, Оля, не носи ,благаю, ці жахливі перуки", "Навіщо ці опитування і Так зрозуміло що кожна по-своєму красива😏 навіщо цей срач в коментах розводити...Настя чогось таким не займається😏", " А хто це? Змивайте макіяж, тонни косметики, знімайте корони, прибирайте фотошоп і обидві будете симпатичні жінки, не більше...".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.