Відома актриса театру і кіно Ада Роговцева привітала українських військовослужбовців з Днем Захисника України. Також вона зауважила, що після війни військових чекає важкий період адаптації.

Як відзначається, Роговцева не тільки привітала військових, а й розповіла, що коли вони повернуться до нормального мирного життя, то їм доведеться жити та розуміти тих, хто не зміг прийти тяготу війни.

"Війна - це жах, кров і бруд. І вам знадобиться вся ваша мудрість, коли ви повернетеся додому і зіткнетеся з тими, хто не бачив, що це. З тими, хто не пройшов цей кошмар. Багатьом з нас при мирного життя не доводиться замислюватися, над тим, що таке війна, над тим, як борючись ви захищаєте нас"- зазначила актриса.

Окрім цього, актриса зауважила, що в даний час кожен українець повинен бути захисником своєї держави, своєї Батьківщини.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"В Україні ми всі повинні бути захисниками нашої Батьківщини. Людям необхідно тепло, почути добре слово, щоб їх обійняли, подивилися уважно в очі. Вони повинні відчути, що за них моляться. Це основна наша робота, і я вдячна долі, що мені Господь дав сили, жити, бачити, відчувати, любити. я вас всіх дуже люблю!", - підкреслила Роговцева.

Нагадаємо, Ада Роговцева Відверто сказала, що думає про росіян

Як повідомляв портал Знай.ua, Ада Роговцева стала довіреною особою Порошенка

Також Знай.ua писав, Ада Роговцева закликала українців згуртуватися та не покладаючи рук боротися проти ворога – Росії.