Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кадри зі свого нового розкішного особняка, зробивши не тільки ексурсію по будинку, але і показавши, як починається її ранок. Так, артистка першим ділом засвітила нескінченні ноги в шикарній округлій ванній, демонструючи ще й вид з панорамного вікна.

Популярні новини зараз

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Полякова також показала, як вибирається з дерев'яного особняка в місто - виявляється, Оля добирається до місця призначення на моторному човні. Варто зазначити, що артистка стала спікером на форумі SUPERWOMAN, примірявши коротенький комбінезон і розпустивши волосся.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.