Український продюсер 58-річний Юрій Фальоса, колишній цивільний чоловік Ані Лорак, розповів в інтерв'ю проекту "Личная территория", що у молодості він ледь не сів до в'язниці.

У 80-ті роки Фальоса був головним інженером в Магаданському аеропорту, потім його призначили начальником відділу спецтранспорту Магаданського управління цивільної авіації. Поки Фальоса знаходився на високій посаді, він розробив "схему", за допомогою якої завозив нові машини в декілька аеропортів Магадана.

Протягом трьох наступних років, Фальоса зміг оновити автопарк в аеропортах майже повністю, як зізнається він в інтерв'ю.

Фальоса розповідає: "Тоді мене могли просто посадити. Ми брали Іл-76, літак, летіли в Ташкент і обмінювалися машинами…"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

До Узбекистана Фальоса разом з товаришами вивозив поливомийні машини, які були не потрібні в умовах далекій півночі. А з Узбекистану до Магадану везли потім машини для підігріву літаків. За словами Фальоси, в Узбекистані такі машини абсолютно не потрібні - температура в країні не опускається нижче 10 градусів.

Фальоса зізнається: "Ми завантажували одні машини перевозили в Ташкент, а в Ташкенті завантажували ті машини, і везли до себе. Якщо б хто-то це знав, то за це посадили!"

Фальоса каже, що завдяки цій "схемі" в аеропортах літаки стали своєчасно відлітати і прибувати, а безпека польотів зросла.

Поки Юрій Фальоса був головним інженером, він розробив близько 80 пропозицій для покращення роботи підприємства: "За мою роботу в апараті управління у нас не було жодного пошкодження повітряного судна на землі. Це велике досягнення. Не було ніяких затримок літаків з нашої вини".

Продюсерською діяльністю Фальоса зайнявся вже в 90-ті, в 1992 році в Чернівцях він відкрив продюсерський центр "Титан", де пізніше і познайомився з Ані Лорак.

Нагадаємо, раніше продюсер Юрій Фальоса розповів про "перший раз" з Ані Лорак: "Їй було 13".

Також Знай.uа писав, що Ребров проти Мурата: у заплутаних романах Лорак нарешті поставили крапку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Ані Лорак найближчим часом вийде заміж: передбачення ясновидиці.