У неділю, 22 вересня, на телеканалі "1+1" відбудеться новий ефір шоу "Танці із зірками". Темою цього ефіру стане "Рік, який змінив моє життя". Студія "Квартал 95" висловила підтримку своїй акторці Олені Кравець, яка також бере участь у шоу.

Відповідний допис він опублікував на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Не пропустіть сьогодні прямий ефір "Танців з зірками" о 21:00 на 1+1. Наша Олена Кравець буде дивувати! Підтримайте і голосуйте", - йдеться у підписі світлин, де позує сама Кравець.

Шанувальники не пройшли повз фото:

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

На фото Олена Кравець позує у яскравій сукні червоно-оранжевого кольору. Саме у цьому образі вона разом зі своїм партнером Максимом Леоновим танцювали сальсу.

Зазначимо, що Олена Кравець нещодавно випустила власний влог, в якому поділилася з шанувальниками своїми враженнями та переживаннями від участі в шоу. Зірка зізналася, що для підготовки номеру вона витрачає багато сил та часу, однак вона з нетерпінням чекає нового прямого ефіру.

"Після третього ефіру я зробила висновок, що не треба стрибати вище голови, допоки ти не навчився стійко стояти на ногах. Ми брали доволі складні танці - фокстрот, модерн, сальсу. А це важко для людини, яка ніколи особливо не танцювала. Ми трохи переоцінили свої можливості. Цього разу такого не буде", - зізналася зірка.

Нагадаємо, на глядачів "Танців з зірками" чекає найзворушливіший випуск: "загибель" учасника, трагедія на ЧАЕС і Марина Поплавська.

Як повідомляв портал Знай.uа, MARUV і Jay ушкварили "троєщинський пацандобль" на Танцях із зірками: "Х...ві коні рвуть на старті".

Також портал Знай.ua писав, Катерина Кухар зважилася через 10 років: відверте вбрання та весілля мрії прими-балерини.