Актрисі та зірці серіалу "Моя прекрасная няня" Анастасії Заворотнюк провели оперативне втручання з видалення пухлини. Наразі, як розповів близький друг із оточення знаменитості, все може ще обійтися.

"Вчора вночі я розмовляв з Мариною Потаповою, з її директором... Була друга операція. Лікарі подивилися на результати гістології. І з'явилася надія на те, що все може ще обійтися", - заявив Сергій Майоров в ефірі НТВ.

При цьому, за словами Майорова, Заворотнюк перебуває у важкому стані, її постійно спостерігають медики. Поряд з нею знаходяться чоловік Петро Чернишов та Марина Потапова. Вони не залишають лікарню, оскільки навколо неї почався справжній ажіотаж, а будівля "в оточенні якихось фанатів, людей з іконами, магів, екстрасенсів", пише Агримпаса посилаючись на російські змі.

"Ніхто з палати не виходить", - заявив Майоров.

За словами хірурга-онколога, знайомого з лікарем Заворотнюк, у неї знятий набряк мозку, що дозволяє провести термінову операцію. Наразі вона приходить до тями в загальній палаті, після чого їй продовжать основне протипухлинне лікування, в тому числі хірургічне.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Він зазначив, що Заворотнюк повністю перестала спілкуватися з зовнішнім світом. В її палаті немає телевізора, телефонів. Сама Анастасія "нічого не бачить, нічого не чує, ні з ким не спілкується".

Як відомо, йдеться про хірургічне втручання, при якому пухлину не видаляють повністю. Такий підхід допоможе позбутися від симптомів, які можуть загрожувати її життю.

За словами онколога, видалення пухлини можливо навіть в такому важкому випадку. Окрім цього, можливість успішного результату значно вище на ранніх стадіях захворювання, однак у Заворотнюк дуже хороші шанси.

Нагадаємо, діагноз Заворотнюк загрожує мільйонам жінок.

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк вийшла з коми, лікарі подарували надію.

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк помітили поза стінами лікарні.