Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними відео. Знаменитість виставила яскравий бекстэедж свого концерту в Нижньому Новгороді, примірявши різні відверті вбрання. Так, артистка позувала і в блискучому комбінезоні, і в спідниці з коротеньким топом, засвітивши розкішну фігуру.

"Коротко про вчорашній вечір 💛 Те, що я не змогла показати в сторіс, тому що я не встигала робити це одночасно 😂💃🏼 наш теплий концерт в #НижнийНовгород
Це погано чи добре в наш час , бути дуже емоційним ?", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Мені здається Ви завжди залишитеся молодою і життєрадісною 💚💚💚❤️❤️❤️👍!!!!", "Головне бути справжньою! 👍🤗❤️", "Промениста😍", "Шикарна посмішка😍😍😍", "@ververa ви грецька богиня👩🏼💘".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.