Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр зі Львова, позуючи на даху Ратуші з видом на місто. Так, артистка приміряла чорну футболочку, кепку та облягаючі джинси і нагадала про свій концерт, зібравши цілий стадіон.

"Нарешті! Вже цієї суботи на власні очі ви зможете побачити наше масштабне вражаюче шоу «Королева Ночі». На «Арені Львів» о 19:00 на вас чекатиме яскравий двогодинний перфоманс, наповнений улюбленими хітами, шаленою енергією та сюрпризами. Якщо пропустите, ніколи собі не пробачите! 😜 Тому, поки є ще 2 ДНІ, подумайте над планами на вечір 21 вересня! Гарантую незабутні враження ❤️🔥 ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз і засипали артистку компліментами. Варто нагадати, що Оля також випустила Влог, показавши свої пригоди в місті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.