Не так давно з'явилася на світ маленька дочка актриси і життя било ключем. А зараз продюсер колективу "Ласкавий май" і близький друг сім'ї Разін до кінця не може повірити тому, що відбувається: Заворотнюк залишилося жити лічені дні.

Андрій Разін розповів про те, як його не пускали до актриси Анастасії Заворотнюк в лікарню, а лікарі ставлять невтішний діагноз, що зірці залишилося жити лише кілька днів.

"Я вчора подзвонив лікарям, які її спостерігають, запитав — можна провідати? Кажуть, ні — ми її вчора ввели у штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася стадія — набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі" згадує продюсер.

Андрій Разін впевнений, що актриса і сама вже знала, що скоро піде з життя. Близькі вже готуються до цього страшного дня.

"Настя давно розуміла, що це все. Це такий же діагноз, як у Хворостовського, і як у Фріске. І рідні її готуються до відходу. Це дуже страшно — сказав Разін.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Сам продюсер вважає, що здоров'я актриси підкосили тривалий стрес і нібито методика омолодження стовбуровими клітинами.

Нагадаємо, раніше Останні слова Заворотнюк потрапили в мережу, фанати розчулені: "Щиро вдячна"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Заворотнюк запам'яталася не тільки "нянею Вікою": найяскравіші ролі актриси, яка бореться за життя

Також Знай.uа" писав, що Один Заворотнюк розповів про останній листуванні з актрисою: "Боюся телефонувати. Вона навіть не..."