Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне селфі зі своєю домашньою улюбленицею - собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі. Так, артистка та її пухнаста малеча дивилися в кадр, а Настя розповіла, як реагує на настання осені.

"Вчора намалювала дві картини! І вони мені дуже подобаються! Зараз такий класний період! Коли ти такий натхненний і хочеться створювати і створювати щось нове! Картини, пісні, образи, кліпи і цей список нескінченний! Завжди, от завжди, коли приходить осінь, я ніби обновлююся! Ніби новий сезон - нова ти! А ви , мені цікаво, на який сезон так само реагуєте? 🤔😘❤️", - поділилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Схожий на хазяйку )))", "Ви без косметики взагалі супер😍😍😍", "Фотогенічність собакена зашкалює ))))😁", "Тут тобі неначе років 19)".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.