Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим кадром з репетиції кліпу "Вабити", який повинен вийти вже 23 серпня. Так, артистка позувала в облягаючій спідниці з леопардовим принтом і коротенькому топі без ліфчика, а режисер ніжно обійняв Тіну за талію.

"#tinakarol #тинакарольПремьера #ВАБИТИ 📺 22/08 на @youtube 📲 23/08 в @applemusicPh @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Ну коли ти говориш, що не дуже добре рухаєшся, ти точно прикидаєшся)", "Коли ми вже побачимо цю зірочку на Танцях з зірками?😍", "Тін, красивих ти хлопчиків вибрала. Кого додому забрала😻😏", "Хлопчик,а ну ручки прибрав швидко 😹", "А хлопчики, то красиві 😂😍", "А можна мені на місце нього?!😂", "Ооооо. А ці мужички, все-таки нічо такі", "Це повинно бути, щось абсолютно нове👌Подобається стежити за тим, як змінюється артист👏".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.