У Росії померла знаменита радянська акторка, на рахунку якої близько сотні ролей у фільмах та серіалах, Олександра Назарова. Життя знаменитості обірвалось на 80-му році.

Про це повідомили на сайті Московського драматичного театру ім. М. Н. Єрмолової.

Олександра Назарова народилася 17 липня 1940 року в Ленінграді (Санкт-Петербурзі), в сім'ї знаменитих акторів Івана Назарова та Олександри Матвєєвої.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександра Назарова

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Першу свою роль вона зіграла в 6 років. Після школи вступила в Ленінградський театральний інститут імені А. Н. Островського. Багато років грала в театрі, паралельно знімалася в кіно і серіалах. Має звання народної артистки Росії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Назарову запам'ятали за такими фільмами, К "Земля мого дитинства", "Кохання з привілеями", "Марія Магдалена", "Принцеса на бобах", "Кордон. Тайговий роман", "Бригада", "Повернення Мухтара", "Прощайте, доктор Фрейд", "Нічний дозор", "Громови", "Глухар". Особливу популярність їй принесла роль Надії Михайлівни в серіалі "Моя прекрасна няня".

Також Олександра Назарова озвучувала фільми і багато відомих мультфільмів, в тому числі і "Качині історії", "Мисливці за привидами", "Вук", "Казки братів Грімм", "Русалочка", "Покахонтас", "Льодовиковий період" і багато інші.

У зірки залишився син.

Нагадаємо, посто під час поховання відомої акторки розгорівся неабиякий скандал.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, театр та кіно втратило незамінну зірку. Померла українська акторка Євгенія Дембська.

Також портал Знай.ua писав, що жителька Львова поховала себе у власній квартирі.