Українська співачка та авторка пісень Ані Лорак опублікувала фотографії з нової фотозйомки.
Ані Лорак після скандального розлучення з Муратом Налчаджіоглу після того, як він розважався спілкувався з учасницею конкурсу Міс Україна Всесвіт-2018 Яною Бєляєвої у власному клубі, розташованому в центрі Києва, встигла заново стати на ноги. Вона знайшла нового коханого, ким став 26-річний продюсер Єгор Гліб. Раніше він був у відносинах з популярною співачкою TAYANNA, якій зраджував і нерідко бив, згадує Clutch.

Тим не менш, шанувальники помітили, як Лорак розквітла в цих відносинах. Це видно на фотографіях з нового зйомки артистки. У кадрах вона позує в золотистій сукні з екстремально глибоким декольте.

«А я в щасті, бо ви в любові і готуєте прекрасний музичний матеріал для нас. Залишилося зовсім небагато, набираюся терпіння і тішуся, що ви знайшли ніби як гідного чоловіка», «Безмежно раді, що ви щаслива! Ваші очі сяють, душа співає і посмішка з обличчя не сходить! Вам до лиця любов! Обіймаю», «Господи, яке золотко… Важливо в усі часи, бути в гармонії з собою, і я дуже рада, що вам це вдається, що ви займаєтеся тим, чим любите і отримуєте від шанувальників і любов коханої людини!» – коментують шанувальники.

Нагадаємо, Романенко показав виворіт справи Гримчака одним віршем.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.иа команда Зеленського почала процес євроінтеграції.


Також Знай.иа писав про те, що зірка "Битви екстрасенсів" зважилася на відчайдушний вчинок.