Наближається дата Дня Народження легендарної постаті українського шоу-бізнесу Андрія Кузьменка. Спеціально до цієї події на YouTube-каналі Люкс ФМ вийшов свіжий СПЕЦВИПУСК СЛАВА + до іменин Кузьми Скрябіна.

В ефірі взяли участь співачка і продюсер Наталя Могилевська, співак DZIDZIO, співачка Ірина Білик, продюсер Люкс ФМ Євген Фешак, співачка Руслана, ведучий Ігор Кондратюк і гітарист групи "Скрябін" Олексій Зволінський розповіли. Друзі Скрябіна поділилися тим, яким був Андрій Кузьменко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудова новина!

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співак DZIDZIO розповів історію, як вони разом з Андрієм підбирали аранжування до хіту групи СКРЯБІН «Місця щасливих людей».

"Ми їздили до нього додому, ночували, бо в Києві не було де спати. Світлана готувала їсти (прим. Світлана – дружина Кузьми). Вона дуже гарно готує та ми спали там, у тій кімнаті. Я пам’пам'ятаю та студія на другому поверсі. Ми сидимо та вибираємо, який краще варіант пісні «А пам’ятаєш»,- згадує співак.

DZIDZO

Співачка Руслана розповіла, що була бек-вокалісткою гурту Скрябін.

"Він був, як пружинка. Він так модерував цей драйв, що ми з ним стали друзями від першої секунди, хоча і не були з ним 24 години на добу...Але ми один одного називали брат і сестра," - підкреслила Лижичко.

Співачка Ірина Білик стала дружити з Андрієм Кузьменком після спільного турне. Вона досі вважає його секс-символом.

"Він єдиний, хто є секс-символом в Україні, тому що він красивий, сексуальний та спілкувався з жінками, як мачо. Він підбирав такі слова, що ні закохатися було неможливо. Я просто знала, що в нього є Свєта, я була його подругою," - розповіла Білик.

Співачка і продюсер Наталя Могилевська розповіла про досить непростих відносинах з Кузьмою.

"Коли ми працювали в передачі «ШАНС» там було дуже багато всього. Наші відносини були дуже близькі…Я не можу сказати, що вони були занадто складні, просто Кузьма іноді так жорстко жартував, а у мене стосовно самої себе почуття гумору відсутнє,"- підмітила Наталія.

За її словами, Андрій був балагуром і жартівником, але працювати з ним було легко.

Нагадаємо, легендарного Кузьму Скрябіна увічнили в центрі Києва: вдова і донька довели українців до сліз.

Як повідомляв Знай.uа Усик заговорив до покійного Скрябіна, як до живого.

Також, Знай.uа писав, покійного Скрябіна оштрафували через чотири роки після смерті, українці не добирають слів.