Після того, як Володимир Зеленський феєрично переміг на виборах і став Президентом України, рекордно обійшовши Петра Порошенка, життя багатьох його друзів і колег зі студії "Квартал 95" істотно змінилася. До них стало проявлятися більше уваги з боку преси та українців, хтось відкрив власні телешоу, а хтось став на сходинку вище у самому Кварталі. Однак, така доля, у вигляді успіху, очікувала не кожного.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Студія "Квартал 95"

Колишній учасник "Студії Квартал 95" Денис Манжосов був помічений в незвичайному місці. Зазначимо, що Денис у квітні 2019 року перед другим туром президентських виборів розніс в пух і прах звинувачення прихильників Порошенка в бік Зеленського.

Однак, 18 липня Манжосов був помічений в громадському транспорті - в київському метрополітені, про це повідомляє популярна спільнота Києва в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

На кадрах чітко видно, як біля дверей переповненого вагону стоїть Денис в звичайному одязі і захоплено читає якусь книжку. Потім його, очевидно, щось смішить і він на секунду посміхається, після чого продовжує читання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"95-й квартал" - це соціальний ліфт, з якого хтось пересідає в президентське крісло, а хтось на метро. Зустрів Дениса Манжосова" - йдеться у підписі до відео

Варто відзначити, що Денис Манжосов є українським сценаристом і режисером, колишнім актором КВК і ведучим. Славу Манжосова принесла акторська робота в студії "Квартал 95 ". Відомо й те, що Денис був кращим другом Володимира Зеленського з дитинства, так як вони були однокласниками. Вони разом створювали "Квартал 95", але у 2013 році щось пішло не так і Манжосов покинув проект.

Манжосов і Зеленський

Інші "кварталівці" сказали, що відбувся внутрішній конфлікт, який ніхто не хоче розголошувати і коментувати.

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ВСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.uа писав, Зеленський терміново скликає Раду: три головні законопроекти вирішать долю України.