Російський шоумен Максим Галкін розповів про "пристрасний танець" зі своєю зірковою дружиною, примадонною Аллою Пугачовою, завдяки якому у них почалися романтичні стосунки.

Так, артист поділився зворушливою історією про те, що 18 років тому він запросив Пугачову потанцювати, і з тих пір все їх життя проходить "у танці". Особистий знімок, на якому він позує з Аллою, Галкін розмістив в Instagram.

На фото артистка зображена в екстравагантному вбранні – міні-шортах, поверх яких надіта прозора довга спідниця з мережива.

"Познайомилися 18 років тому в танці. Так і танцюємо досі", – зазначив Максим.

Шанувальники зіркової пари були захоплені одкровенням Галкіна, про що і написали йому в коментарях. Серед тих, хто відреагував на зворушливий посаду були і знамениті друзі пари: композитор Ігор Ніколаєв, актриса Аліка Смєхова та інші.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Разом з іншими передплатниками вони побажали парі "танцювати ще багато років", а також щасливого сімейного життя і міцної любові.

Зазначимо, відомій російській співачці Аллі Пугачьовій провели термінову операцію в Москві.

У четвер, 21 лютого, російські ЗМІ поширили інформацію про те, що 69-річна Алла Пугачова через проблеми з серцем перенесла операцію в Москві в інституті Вишневського.

Згідно з повідомленнями, Примадонну госпіталізували зі скаргами на гострий біль у грудях. Після обстеження медики прийняли рішення про операційному втручанні. Лікарі з'ясували, що у співачки порушення серцевого ритму.

Операцію, згідно з інформацією російських видань, провів провідний хірург інституту, фахівець зі світовим ім'ям академік Баграт Алекян.

Нагадаємо, молода і струнка Пугачова заткнула за пояс коханок Галкіна.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін нажахав станом Пугачової.

Знай. ua писав, що голий Галкін потроллил Нагієва і Боню.