Настя Каменських і Потап - одна з найулюбленіших і найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі. Останні кілька років вся країна сперечається стосовно їх бурхливого роману. Самі артисти активно підігрівають інтерес до цієї теми, публікуючи спільні фото і відео.

Днями ЗМІ поширили новину про те, що Потап з Настею зіграють весілля 23 травня. Про це вперше написало видання Країна, з посиланням на анонімного інсайдера, передає Clutch.

Потап та Настя Каменських

А поки до "події" залишаються лічені дні, Потап весело проводить останні дні холостого життя.

У понеділок, 13 травня Потап у складі групи MOZGI відправився на "Авторадіо Україна". Для виходу в світ він обрав властивий йому одяг: джинси, футболку, бомбер і окуляри.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Варто відзначити, що схуднення пішло Потапу на користь. Тепер багато речей його гардеробу сидять куди краще, ніж раніше. Артистові вдалося скинути зайві кілограми після того, як він почав відвідувати спртзал разом зі своєю супутницею Настею Каменських. Харчування він теж змінив, відмовившись від фаст-фуду та іншої шкідливої їжі.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом знаходиться в центрі уваги ЗМІ. Українці активно обговорюють її можливе весілля з продюсером Потапом. Однак офіційно Каменських не робила жодних заяв щодо цього. Нещодавно співачка розповіла про те, що відкриватиме концерт гарячого колумбійського співака Maluma. Про це Каменських заявила в інтерв'ю "Світському житті".

"Я млію від нього, від його пісень. Він мені дуже подобається. Він дуже гарячий", - поділилася Настя.

Каменських

Крім того, Каменських натякнула, що, можливо, у неї з Maluma вийде спільна пісня. Для неї це буде не перший досвід співпраці з західними артистами. Адже нещодавно українська співачка презентувала ремікс на іспаномовну композицію "Peligroso". У роботі взяв участь репер De La Ghetto.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.