Нещодавно відому американську співачку Брітні Спірс випустили з психіатричної лікарні. На лікування вона потрапила на початку квітня через сильні стреси, які були викликані погіршенням здоров'я її батька. Після цього співачка була присутня на засіданні суду, де обговорювали стан її здоров'я. Будівлю суду зірка покинула босоніж.

Про це повідомляє TMZ.

Брітні Спірс звернулася до суду з клопотанням про надання більшої свободи дій, але воно було відхилено. Засідання суду відбувалося у закритому режимі у Лос-Анджелісі. Після оголошення вироку Брітні пройшлася вулицями міста без взуття.

Окрім журналістів дорогою співачка зустріла шанувальників, які прийшли з плакатами, на яких було написано "Звільніть Брітні".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Варто зазначити, що зірку ненадовго відпустили з лікарні на Великдень. Перед камерами Брітні з'явилася в стильному образі, який доповнювало червоне плаття зі спущеними плечима, а також в босоніжках з відкритою п'яткою. В руках Спірс несла невелику чорну сумку, кросівки і худі.

Раніше говорилося, що 37-річна поп-діва сама захотіла пройти лікування, але її мати спростувала дану інформацію, заявивши, що Брітні утримують там силою. Фанати Брітні Спірс переживають за її стан, оскільки останнім часом вона все менше контактує з навколишніми і практично не виходить у світ. Після того, як її госпіталізували, шанувальники почали ставили питання про стан співачки її близьким. За її словами, Брітні не хоче бути під наглядом медиків, але її змушують це робити. Шанувальники думають, що за госпіталізацією поп-діви стоїть її батько Джеймі Спірс.

Нагадаємо, мати Брітні Спірс подала до суду на психіатричну лікарню: доньку силою тримали і запихали ліками.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", співачка Брітні Спірс після ув'язнення в психлікарні звернулась до шанувальників: моїй родині погрожують.

Також "Знай.ua" писав про те, що батько Брітні Спірс силою тримає її в психлікарні: мати знаменитості розкрила страшні деталі.