Канадський актор, продюсер і музикант удостоївся представляти нову колекцію марки Saint Laurent сезону осінь-зима 2019/2020. 54-річний Кіану Рівз вже знявся в новій фотосесії для бренду.

Про нове призначення повідомив директор марки Ентоні Ваккарелло на своїй сторінці в Instagram.

Він опублікував чорно-біле фото актора, на якому був логотип бренду. Відомо, що над новою рекламною кампанією з Кіану Рівзом працював популярний британський фешн-фотограф Девід Сімс.

На оприлюдненому фото зірка фільму "Джон Вік" постав у добре знайомому для нього брутальному образі. Прихильникам доводиться тільки здогадуватися, стилізацію зйомки продумав фотограф або вся фотосесія підлаштуватися під харизму і образ знаменитого актора.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Варто додати, що всього кілька тижнів тому Кіану Рівз знявся у фотосесії для популярного британського журналу GQ. Оскільки Кіану Рівз веде досить приватний спосіб життя, такі часті появи в глянцях і на просторах Інтернету неабияк радують його шанувальників.

Нагадаємо, американський актор Кіану Рівз серйозно готувався до ролі безжального кілера Джона Уіка.

Напередодні довгоочікуваної третьої частини неонуарного трилера в мережі з'явилося відео про інтенсивних тренувань зірки фільмів "Матриця" для участі в зйомках.

Пятідесятічетирехлетній актор пройшов екстремальний курс підготовки морських котиків під керівництвом одного з найвпливовіших офіцерів світу.

Зокрема, Кіану тренувався за програмою колишнього морського котика Шона Райана, який володіє компанією Vigilance Elite.

Нагадаємо, американський актор Кіану Рівз потрапив в неприємне пригода під час авіаперельоту, проте показав себе при цьому як людина, яка вміє долати труднощі і допомагати іншим.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка супергеройським франшизи "Месники" і виконавець ролі Тора зіграє найбільш пізнаваного рестлера в історії.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.